Lopende wedstrijd

Helaas is er momenteel geen lopende wedstrijd.


Agenda


Let op! Voor de exacte schietdagen kijk bij de uitnodiging van de desbetreffende vereniging!


Zelf ook een Google Calender account?
Voeg ineens alle data van de btls toe door op: onderaan de kalender te drukken.


Article Hover Effect

Tubantia Twente

Nagenoeg heel het streekvervoer in Twente gaat vijf dagen plat

Mon, 30 Jan 2023 15:03:25 GMT

HENGELO/ALMELO - Bijna het volledige streekvervoer gaat volgende week 6 februari vijf dagen plat. De bonden CNV en FNV roepen hun leden op het werk neer te leggen. Dat betekent dat er in deze regio niet of amper streekbussen zullen rijden. Ook de blauwnet-trein Enschede-Zwolle rijdt niet.

‘Het is onbegrijpelijk dat FC Twente geen vervanger haalt voor Tzolis’

Mon, 30 Jan 2023 14:11:51 GMT

FC Twente speelde zondagmiddag in een prachtig voetbalgevecht gelijk tegen Feyenoord (1-1), terwijl Heracles Almelo op bezoek bij nummer drie FC Eindhoven de bietenbrug op ging (1-0). Genoeg om over na te praten dus in De Ballen Verstand. Zeker als ook nog eens de transferdeadline nadert. Voetbalwatcher Leon ten Voorde, verslaggever Gerben Kuitert en host Frank Bussink staken de koppen bij elkaar.

Esther uit Enschede zegt haar baan op en gaat kaarsen maken: ‘Ik doe wat ik leuk vind en ga er helemaal in op’

Mon, 30 Jan 2023 13:39:13 GMT

ENSCHEDE - Streepjes, patroontjes of speciaal voor de feestelijke periodes in het jaar. Esther Goris maakt met haar bedrijf Kaarsj.Es de meest kleurrijke en bijzondere kaarsen. Een hobby die uit de hand liep en er zelfs voor zorgde dat ze haar baan heeft opgezegd. „Ik vind het spannend, maar wel op een positieve manier.”

Ellen uit Enschede zit in de kou: mocht zij ‘zomaar’ worden afgesloten van gas en licht?

Mon, 30 Jan 2023 11:34:32 GMT

ENSCHEDE - Deze krant schreef vorige week het verhaal op van Ellen Luiten, die al drie weken is afgesloten van gas en licht. Ze zit thuis bij een petroleumkachel, omdat ze de aansluitkosten van 312 euro niet kan betalen. Het verhaal maakt veel los bij lezers. Sommige bieden aan om de rekening voor haar te betalen. Maar de kwestie roept ook vragen op.

‘Gait’ uit Rijssen maakt eerste meters op zijn kartonnen fiets: ‘Nu op naar de Holterberg!’

Mon, 30 Jan 2023 11:18:52 GMT

RIJSSEN - De terrastegels trillen als twee zelfgebouwde fietsen voorbij rollen richting de start. Zenuwachtig kijkt de jonge testrijder Dani naar het massieve kartonnen gevaarte dat hij samen met zijn klasgenoten bouwde. Het moment van de waarheid. „Het is net Ter land, ter zee en in de lucht. Binnen twee seconden kunnen al die weken hard werken voor niets zijn geweest.”

Avanti Wilskracht wil het laatste seizoen op de zondag goed afsluiten

Mon, 30 Jan 2023 08:29:42 GMT

GLANERBRUG - Ook Avanti Wilskracht keert na dit seizoen het zondagvoetbal de rug toe. De ploeg van trainer Remco Dokter wil op zaterdag in de derde klasse beginnen. Tegen FC Trias werd een stap in de goede richting gezet.

Brandweer blust brand bij Smileyveld in Enschede

Mon, 30 Jan 2023 08:24:20 GMT

De brandweer heeft gisteravond een buitenbrand geblust aan Het Stroink in Enschede. De brand woedde onder een overkapping bij het Smileyveld.

‘Houd de dief!’ klonk het in Enter

Mon, 30 Jan 2023 07:23:38 GMT

Het leek afgesproken werk. ‘Politie laat kleine criminaliteit schieten’ kopte de voorpagina en op hetzelfde moment liet Markelo zien hoe het dan maar moet: samen de boeven in de kraag vatten. Of ze bij de capuchon van hun hoodie grijpen.

Dinkellanders kunnen subsidie krijgen voor isolerende maatregelen aan woning

Sun, 29 Jan 2023 08:00:42 GMT

DENEKAMP - Een woning energiezuiniger maken? Of zelf energie opwekken? Daar wil Dinkelland wel aan bijdragen. Alle huiseigenaren in de gemeente krijgen daarover nog deze week een brief.

Potje ver plassen op Oude Tramdijk

Fri, 27 Jan 2023 11:00:44 GMT

Wa’k zegg’n wol. Een wekelijkse rubriek met (eigen)aardige berichten uit Noordoost-Twente. In deze aflevering: een tussenstand in de strijd tussen een landeigenaar en hardnekkige wandelaars in Rossum en het bezoek van een cameraploeg van ‘Hart van Nederland’ aan de carnavalsloodsen in De Lutte.

Na 52 jaar gaat de stekker er (noodgedwongen) uit bij de Ouderenbond Beuningen: ‘Mensen zijn te druk’

Fri, 27 Jan 2023 09:00:30 GMT

BEUNINGEN - Na 52 jaar stopt het dan toch echt. De Ouderenbond Beuningen zet er definitief een punt achter. De laatste jaren nam het aantal actieve leden drastisch af, tot er nog maar zes leden overbleven. En dat is, hoe jammer ook, te weinig om door te gaan.

Appartementen in Stadshart-pand aan Steenstraat in Oldenzaal zijn oké, maar buren balen van penthouse

Thu, 26 Jan 2023 15:00:16 GMT

OLDENZAAL - Zeven appartementen inclusief een penthouse in het voormalige Stadshart-pand aan de Steenstraat? In het gemeentehuis zien ze die transformatie wel zitten. Maar een aantal buren is minder blij met de komst van het penthouse. Zij raken een deel van hun vrije uitzicht kwijt.

Losser krijgt voorlopig geen flitspalen en dit is waarom

Thu, 26 Jan 2023 10:30:33 GMT

LOSSER - De gemeente Losser krijgt geen mobiele flitspalen om notoire hardrijders aan te pakken. Dat maakte wethouder Jaimi van Essen bekend naar aanleiding van vragen van de fractie van Burgerforum.

Windmolens in Noord Deurningen? Omwonenden zien het niet zitten: ‘Wij Twentenaren beseffen niet hoe mooi het hier is’

Thu, 26 Jan 2023 09:09:11 GMT

NOORD DEURNINGEN - Slagschaduw, geluidsnormen en het behoud van Nationaal Landschap Noordoost-Twente: zomaar een greep uit de onderwerpen die voorbijkwamen tijdens de informatiebijeenkomst over de ‘verfijning’ van het zoekgebied voor windenergie nabij Noord Deurningen. „Mijn gevoel zegt dat het voor de bühne was.”

Loopgroep De Lutte moet keuzes maken: Dorpsloop en Gildehaus-Dinkelloop verdwijnen van hardloopagenda

Thu, 26 Jan 2023 05:45:03 GMT

DE LUTTE - Het einde van een mooie traditie: de Dorpsloop in De Lutte houdt na dertig jaar op te bestaan. Minder deelnemers, meer veiligheidsmaatregelen en minder vrijwilligers zijn de oorzaak van het besluit dat de leden van Loopgroep De Lutte met bloedend hart hebben genomen. Ook de Gildehaus-Dinkelloop wordt niet meer gehouden.

Gemist? Howard V. tankte overal in Twente zonder te betalen & illegaal gebouwde woning bij Losser moet weg

Wed, 25 Jan 2023 18:58:37 GMT

Ben je er vandaag niet aan toegekomen om al het regionale nieuws op Tubantia.nl te volgen? Geen probleem, we hebben de belangrijkste nieuwsfeiten voor je op een rij gezet. Dit is het nieuws van woensdag 25 januari.

Indrukwekkend programma rond april-meistakingen Hengelo: ‘Wees trots op je geschiedenis en draag het uit!’

Sat, 28 Jan 2023 07:02:46 GMT

HENGELO - Met een vol programma wil Hengelo komende maanden de april-meistakingen in oorlogsjaar 1943 herdenken. Te beginnen op donderdag 9 maart met de première van de film ‘Er hoeft er maar een te beginnen’ en eindigend op 4 juni met de laatste opvoering van het theaterspektakel ‘Vergeten Twentse Lente’ met Johanna ter Steege op vliegbasis Twenthe.

Nieuw evenement Literatuur bij de Buur in Hengelo: ‘We maken van elke woonkamer een theatertje’

Fri, 27 Jan 2023 15:02:56 GMT

HENGELO - Luisteren naar gedichten, verhalen en muziek in negen Hengelose huiskamers. Dat kan zondag bij de eerste editie van Literatuur bij de Buur, georganiseerd door Stichting Hengelo Leest.

Alles zat tegen, maar ze komen nu echt: de kunstobjecten in centrum van Hengelo

Fri, 27 Jan 2023 05:00:27 GMT

HENGELO - Het duurde even, maar het lijkt nu toch te gaan gebeuren: het plaatsen van drie kunstobjecten rond het stadhuis/stadskantoor, eind februari. Een cadeautje van kunststichting HeArtpool aan de stad, vanwege het 25-jarig bestaan. Maar dat was vorig jaar.

Aannemer staat in de startblokken om te beginnen met bouw nieuw Wooldrik Borne; ‘de risico’s zijn groot’

Thu, 26 Jan 2023 17:30:36 GMT

BORNE - Met een oppervlakte van ruim 11.000 vierkante meter wordt het een van de grootste gebouwen van Borne. De gemeente staat aan de vooravond van een enorme investering in de ‘vernieuwbouw’ van sport- en scholencomplex ’t Wooldrik.

Tennisclub Goor ziet af van padelbaan uit respect voor de buurt

Thu, 26 Jan 2023 16:00:24 GMT

HENGELO - Het was al bijna in kannen en kruiken. De Goorse Tennis Club GTC wilde vanwege de teruggelopen belangstelling voor tennis en de grote populariteit en opmars van padel één tennisbaan en de oefenkooi opofferen voor twee padelbanen. Ten aanzien van de investering lag er een positief besluit van de algemene ledenvergadering. De padelcommissie was ook positief.

Hengelose Kiki zet groothandel in kappersartikelen voort: ‘Kom maar hier! Hier ben je thuis’

Thu, 26 Jan 2023 15:00:17 GMT

HENGELO - Zo’n vierduizend producten zijn uitgestald in Kiki’s groothandel in kappersartikelen aan de Zaagstraat 13. De voormalige groothandel van de familie Oude Alink aan de Vondelstraat stopte in december 2021 al en Kiki van den Brink-Jaspers (30) neemt de zaak over. Ze werd goed ingewerkt door de Oude Alinks.

Eenvoudig digitaal speuren naar je voorouders, dankzij de handige handen van mensen van de Bornse SWB

Thu, 26 Jan 2023 13:00:03 GMT

BORNE - Het digitaliseren van oude persoonskaarten is bij medewerkers van SWB in goede handen. Burgemeester Jan Pierik geeft de SWB’ers een pluim: „Jullie verrichten heel belangrijk werk.”

Omstanders halen slachtoffer mishandeling van het spoor in Borne, even later raast de intercity voorbij

Thu, 26 Jan 2023 12:15:23 GMT

BORNE - Een inwoner van Borne met een verstandelijke handicap is zondag afgetuigd door drie mannen en op het spoor gegooid. Wat is er precies gebeurd? „Omstanders hebben het leven van die man gered.”

© Matthijs Aveskamp 2017
Lopende wedstrijdscores

Helaas is er momenteel geen lopende wedstrijd.
Foto pagina
Album: Uitreiking-2019


Foto pagina over wedstrijden die zijn verschoten bij de verschillende verenigingen. Klik hier voor fotos. Zelf foto's in deze galerij zetten? Dat kan! Stuur de foto's naar: De galerij beheerder.

Ga naar de galerij Stuur foto